PIZZA-STATION OBDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 234 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza-station Obdam. Meer weten? Ontdek meer

11 feb 2024 om 9:45 Vaak Pizza gehad hier, hartstikke lekker. Wij hebben meerdere geprobeerd, en hier bevalt het ons uitstekend
10 feb 2024 om 22:07 Food was quite cold and chewy, we did a pick up, so I assume it waited a while
3 feb 2024 om 9:52 Vriendelijke bezorging en zoals altijd lekker eten.
22 dec 2023 om 20:03 Niet op de aangegeven tijd klaar.
9 dec 2023 om 8:29 Smakeloze pizza’s helaas, eerste en laatste keer dat wij hier een bestelling hebben geplaatst. Bezorging wel snel en vriendelijk.
8 dec 2023 om 21:55 Food was good, delivery was 15 min late even though we ordered it more then 2 hours before
7 dec 2023 om 21:15 Snel bezorgt, de pasta was erg lekker! En goed warm.
2 nov 2023 om 10:46 Bestelling precies op tijd en het eten was prima.
14 okt 2023 om 3:44 Bezorgtijden was veel langer dan voorspeld Niet heel warm jammer genoeg. Smaak was prima
10 sep 2023 om 22:09 We moesten heel lang wachten op onze 3 pizza's. Daar voor kregen we wat te drinken aangeboden. Dat we thuis kwamen met de pizza's zagen we dat er één was aangebrand.
9 sep 2023 om 19:47 5 pizza's besteld en betaald maar 4 geleverd,met excuses werd de latste pizza snel nabezorgt
8 sep 2023 om 9:41 Het eten was er super snel!